• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

BMB Delta d.o.o.

  • Sve
  • BMB Delta d.o.o.


BMB Delta d.o.o.

BMB Delta d.o.o.

BMB Delta d.o.o.

BMB Delta d.o.o.

„BMB Delta“ se godinama bavi voćarstvom i uslužnim djelatnostima. Za to vrijeme preduzeće je uspjelo da stekne ugled i prepoznatljivost na tržištu.

BMB Delta“ se godinama bavi voćarstvom i uslužnim djelatnostima. Za to vrijeme preduzeće je uspjelo da stekne ugled i prepoznatljivost na tržištu. U poslovnim aktivnostima BMB Delte najznačajane mjesto zauzima savremena proizvodnja voća u kojoj se primjenjuju sistemi kvaliteta ISO 9001/2008 i HACCP. Godišnja proizvodnja iznosi oko 250 tona kruške sorta vilijamovka, santa marija, trevuška itd.

"Kozarski biser" je ime široke lepeze voćnih rakija preduzeća BMB Delta d.o.o: Jabukovača, Travarica, Vilijamovka, Dunjevača,  Smrekovača, Šljivova prepečenica. Prirodne voćne rakije  „Kozarski biser“ proizvedene su na tradicionalan način od pažljivo biranog voća sa obronaka Kozare i Prosare. Posebnost ovog predjela i vrhunski kvalitet voća dala su rezultat u kvalitetu rakija koji su mnogi prepoznali. Dokaz su brojne osvojene nagrade na stručnim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima  na koje smo veoma ponosni. Na uglednim sajmovima poljoprivrede i voćarstava, čiji smo redovni učesnici (Novosadski sajam, Sajam u Mrkonjić Gradu, Ugljeviku, Osečini), osvajali smo značajna priznanja za kvalitet proizvoda (tri šampionska pehara i oko 30 medalja i diploma).

Posebno mjesto i ujedno najdraže priznanje za voćnu rakiju zauzima bronzana medalja na Internacionalnom ocijenjivanju pića  u Londonu 2014 godine.


Kontakt

Kralja Dragutina 1, Gradiška

Telefon: +387 (0)65 540 963
Faks: +387 (0)51 216 788

E - pošta: bmb.delta@gmail.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.