• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Konoba Bulović

  • Sve
  • Konoba Bulović


Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba Bulović

Konoba BULOVIĆ je mjesto koje svojim enterijerom brani čast tradicionalizma ovog podneblja.

Nalazi se u ulici Kozarskih brigada u Gradišci. U ovom restoranu možete popiti svoju prvu jutarnju kafu, doručkovati, ručati ili večerati.

To je porodični restoran koji je nastao nakon skoro dvije decenije ugostiteljskog iskustva njegovih vlasnika. Konoba Bulović je postalo prepoznatljivo mjesto za organizovanje raznih proslava, kapaciteta do 100 ljudi. Prijatna atmosfera, ugodan ambijent i uslužno osoblje su odlike po kojima je Konoba Bulović prepoznatljiva. Veliki broj gostiju je jasan pokazatelj da restoran posjeduje kvalitet koji se prepoznaje i koji ga postavlja na omiljeno mjesto kod posjetilaca kada žele da se odmore i da provedu slobodno vrijeme sa svojim prijateljima i porodicom.

http://www.konobabulovic.com

Kontakt

Kozarskih brigada , Gradiška

Telefon: +387 (0)51 922 773

E - pošta: konoba.bulovic@gmail.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.