• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Bor d.o.o.

  • Sve
  • Bor d.o.o.


Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Uspjeh zasnivaju na visokom kvalitetu programa, bogatoj ponudi raznovrsnih artikala, visoko profesionalnom nivou usluge proizvoda, kao i brigom za svakog pojedinog kupca, čijim specifičnim zahtjevima pristupaju sa maksimalnom pažnjom i kreativnom ozbiljnošću.

Preduzeće "Bor" d.o.o. osnovano je 1993. godine, mada je privredna aktivnost započela 1987. godine kada je registrovana stolarija "Vrhovac" S.Z.R, koja je poslovala do početka rata. Preduzeće se do 2000. godine bavilo proizvodnjom ulaznih vrata i balkonskih ograda, a od tada mijenja proizvodni program, ne prekidajući proizvodnju, u proizvođača trpezarijskih i ugostiteljskih stolova i stolica. 

Sav raspoloživi kapital i ostvarena dobit, ulagana je u modernizaciju proizvodnih kapaciteta. Izgrađene su nove proizvodne hale sa novom opremom koja je omogućila znatno proširenje obima proizvodnje. Uz visok kvalitet rada, dobro osmišljene promotivne aktivnosti i povoljne cijene proizvoda, preduzeće može uspješno plasirati proizvode kako na domaće, tako i na inostrano tržište.

Osnovni cilj poslovanja obezbjeđenje kvaliteta, tj. težnja da proizvodi mogu zadovoljiti kriterije vezane za kvalitet i moderan izgled, kao i zahtjeve kupaca. Do sada su se dokazali na tržištu isključivo kvalitetom. Kvalitet proizvoda potvrđen je atestom od sertificirane kuće za sistem upravljanja prema ISO 9001:2008, područje primjene projektovanje i proizvodnja stolica i stolova od punog drveta. Preduzeću "Bor" d.o.o. je 24. aprila 2011. god. dodijeljena povelja Skupštine opštine Gradiška, za posebne zasluge u razvoju opštine Gradiška i značajna ostvarenja u oblasti privrede.

Ponuda preduzeća obuhvata mnoštvo modela trpezarijskih i ugostiteljskih stolica, kao i stolova raznih dimenzija. U proizvodnji se koristi prvoklasna bukva, te poliuretanski lakovi. Takođe, svojim kupcima nudimo mogućnost izbora širokog spektra boja drveta, te mogućnost tapaciranja u široku ponudu štofova. 


Kontakt

Greda br. 34, , Gradiška

Telefon: +387 (0) 51 870 246 +387 (0) 51 870 044 +387 (0) 65 526 259 +387 (0) 65 803 125
Faks: +387 (0) 51 870 246

E - pošta: stolicebor@gmail.com
Veb sajt: http://www.stolice-bor.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.