• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Sekundarac d.o.o.

  • Sve
  • Sekundarne sirovine


Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Sekundarne sirovine

Preduzeće Sekundarac d.o.o. je proizvodno-prometno preduzeće u privatnom vlasništvu. Osnovna djelatnost preduzeća je prikupljanje, prerada i prodaja sekundarnih sirovina, prvenstveno željeza i obojenih metala (aluminijum, bakar, cink, olovo, kalaj i dr.). Preduzeće neprekidno posluje više od 20 godina i raspolaže vlastitim poslovnim prostorom (kancelarije, skladišta, proizvodne hale) i opremom za nesmetano odvijanje poslovanja.

Sjedište preduzeća nalazi se u Gradišci (Republika Srpska-Bosna i Hercegovina) gdje su smještene kancelarije, proizvodni pogon, vozni park te stanica za otkup sekundarnih sirovina. Pored ovih, preduzeće raspolaže i novoizgrađenim kancelarijskim, skladišnim i proizvodnim kapacitetima koji se nalaze u Lamincima, udaljenim 6 km od centra grada. U neposrednoj blizini nalazi se i granični prelaz sa R. Hrvatskom.

Osnovna djelatnost preduzeća Sekundarac d.o.o. je prikupljanje-otkup, prerada i prodaja sekundarnih sirovina, prvenstveno željeza i obojenih metala. Vršimo otkup svih vrsta metala, mašina, uređaja, neupotrebljivih automobila, kućanskih aparata i dr. Nakon prijema robe, pristupamo njenom razdvajanju i sortiranju prema vrstama materijala. Konačan rezultat jesu sekundarne sirovine visoke čistoće bez primjesa. Pored toga vršimo i dalju preradu-topljenje aluminijuma, olova, cinka i kalaja.

Zainteresovanim kupcima smo u mogućnosti ponuditi sljedeće: otpadno željezo i obojeni metali (klasifikovani po klasama), odlivci od aluminijuma, olova, cinka, kalaja, metalni profili raznih oblika i dimenzija,  sječenje metala (željeza) po mjeri i šablonu.

Kontakt

Borisava Stankovića 8, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 835 528
Faks: +387 (0)51 835 528

E - pošta: sekundarac@gmail.com
Veb sajt: http://www.sekundarac.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.