• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Restoran Đerdan

  • Sve
  • Restoran Đerdan


Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan

Restoran Đerdan je mjesto nove inspiracije, gdje je sve podređeno tome da, kroz savršen balans ukusa i aroma unikatnog karaktera, stvori pravi hedonistički ambijent. Vrhunska usluga koja prerasta u životnu filozofiju sa ciljem da se njeguje, čuva i unapređuje originalan i opušten životni stil koji podrazumijeva uživanje u dobrom društvu, još boljem jelu i najboljem vinu.

Ideja vodilja našeg restorana od početka je bila da postane intiman i romantičan porodični restoran gdje su svi dobrodošli. Godinama su se u našoj porodici bavili kulinarstvom, usrećivali druge za trpezom i stvarali gastronomske dukate. Vremenom ti dukati pretvorili su se u mali hram hedonizma nazvan Đerdan. Restoran Đerdan je mjesto koje pruža posve novu inspiraciju kroz jela u kojima je postignut savršen balans okusa i aroma unikatnog karaktera. 


Kroz saradnju s malim proizvođačima dolazimo do najboljih lokalnih namirnica, a ako se tome doda malo ličnog pečata, mašte, želje i ljubavi, nastaju kreacije na tanjiru koje su nezaboravan gastro užitak. Učeći od najboljih u potrazi za savršenstvom, postali smo mali proizvođači kvalitete. 


Đerdan želi biti simbol svih onih sretnih trenutaka, vjeridbi, krštenja i novih godina te dati svima priliku da bar na trenutak gledaju na svijet kroz ružičaste naočale. 

Taj cilj je postignut kroz vrhunsku uslugu koja polako prerasta u životnu filozofiju s ciljem da se njeguje, čuva i unapređuje opušten životni stil koji podrazumjeva uživanje u dobrom društvu, još boljem jelu i najbolje vinu.


Osjećaj zadovoljstva, topla atmosfera i ukusna hrana su razlozi zbog kojih nam se naši gosti uvijek vraćaju.


Kontakt

Granični prelaz, Gradiška

Telefon: +387 (0)65 333 994 +387 (0)65 560 291

E - pošta: info@restorandjerdan.com
Veb sajt: http://restorandjerdan.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.