• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Lion d.o.o.

  • Sve
  • Lion d.o.o.


Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o. je osnovan 1996. godine sa sjedištem u Gradišci. U to vrijeme, samo maloprodaja namještaja je ezgistirala . Tokom daljeg poslovanja, firma je počela i sa veleprodajom namještaja kao i sa veleprodajom repromaterijala za proizvodnju tapaciranog namještaja što je danas glavna djelatnost firme.

Repromaterijal za tapacirani namještaj uglavnom uvoze iz Kine, Turske, Poljske i Hrvatske. U širokom asortimanu proizvoda koje nude za proizvodnju, najveći dio zauzimaju mebl štofovi, eko kože, mehanizmi i klamerice. Lion d.o.o. je osnovan 1996. godine sa sjedištem u Gradišci. U to vrijeme, samo maloprodaja namještaja je ezgistirala . Tokom daljeg poslovanja, firma je počela i sa veleprodajom namještaja kao i sa veleprodajom repromaterijala za proizvodnju tapaciranog namještaja što je danas glavna djelatnost firme.

Tokom 2010. godine su dobili zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu od renomiranog proizvođača klamerica ERGO, Hrvatska. Predanim radom, profesionalnošću i brzom isporukom su stekli reputaciju ozbiljnog dobavljača kako za male obrte tako i za velike proizvođače namještaja. Kvalitet su prepoznali, ne samo kupci u Bosni i Hercegovini, već i kupci u zemljama u okruženju.

Kontakt

Alekse Šantića 16a, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 842 010
Faks: +387 (0)51 842 023

E - pošta: lionmable@gmail.com
Veb sajt: http://www.lion-doo.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.