• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Arting Invest d.o.o.

  • Sve
  • Arting Invest d.o.o.


Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Arting Invest d.o.o.

Osnovna djelatnost preduzeća je izvođenje svih građevinskih, građevinsko-zanatskih i instalerskih radova. Dosadašnji uspjeh predstavljaju izgrađeni visoko kvalitetni objekti. U izgradnji objekata primjenjuju se najsavremenije tehnologije, materijali i oprema koja omogućuje brz i efikasan rad.

Preduzeće "Arting Invest" je u privatnom vlasništvu, a osnovano je februara 1998. godine. Osnovna djelatnost je izvođenje svih građevinskih, građevinsko-zanatskih i instalerskih radova. U samom početku zapošljavalo je 12 radnika, a danas je taj broj znatno povećan i to na 106 stalno zaposlenih radnika, dok u građevinskoj sezoni, na određeno vrijeme, zapošljava još 30-50 građevinskih radnika.

Dosadašnji uspjeh predstavljaju izgrađeni visoko-kvalitetni objekti. Do kraja 2009. godine GP "Arting Invest" je izgradilo u zemlji i inostranstvu (Ruska Federacija) oko 67.750 m2 stambenog prostora, 48.150 m2 poslovnog prostora i 11.500 m2 proizvodno-industrijskih objekata.  Navedene izgrađene površine se nalaze u više od devedeset izgrađenih objekata (više od 80 objekta u zemlji i 8 u Ruskoj Federaciji).

U izgradnji objekata primjenjuju se najsavremenije tehnologije, materijali i oprema koja omogućuje brz i efikasan rad. Tome posebno doprinose i vlastiti projektantski kapaciteti za projektovanje objekata i tehnologije građenja, kao i projektni biroi koji se nalaze u Gradišci, Banjaluci, Srpcu i Moskvi. Svi do sada izgrađeni objekti su završeni u planiranim rokovima i sa visokim kvalitetom zahvaljujući visoko-stručnom kadru i kompletnosti savremene opreme i mehanizacije. GP "Arting Invest" dugoročno planira razvoj u svojoj djelatnosti, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kontakt

M.G.Nikolajeviča 3, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 813 853 +387 (0)51 815 825 +387 (0)51 815 823

E - pošta: artinginvest@gradiska.com
Veb sajt: http://www.arting-invest.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.