• +387 51 810 300
  • nacelnik.opstine@opstina-gradiska.com

Svetislav teks d.o.o.

  • Sve
  • Proizvodnja


Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Firma ,,Svetislav teks’’ d.o.o. je tekstilna firma, sa sjedištem u Gradišci, Bosna i Hercegovina. Proizvodnja se zasniva na konfekcioniranju dječije, ženske i muške trikotaže.

Firma ,,Svetislav teks’’ d.o.o. je tekstilna firma, sa sjedištem u Gradišci, Bosna i Hercegovina.

Svetislav teks je firma porodične tradicije čiji počeci rada datiraju u 1963. godini. Iz oblika tekstilne radionice, u firmu prelazimo 1993. godine, od kada bilježimo stalan rast proizvodnje i broj zaposlenih radnika. Danas firma zapošljava 28 stalno zaposlenih radnika, sa stalnom tendencijom porasta proizvodnje i broja zaposlenih radnika. Proizvodnja se zasniva na konfekcioniranju dječije, ženske i muške trikotaže.

Proizvodnja

Proizvodnja se odvija iz domena krojenja, šivnja, peglanja, te kontrole i pakovanja trikotažne odjeće. Proizvodnja je usmjerena prema dječijim, ženskim i muškim odjevnim predmetima, poput dječijih majica, dječijih polo majica, dječijih kompletića, dječijih bodi majica, te muški i ženski program, kao što su: T-shirt majice, polo majice, razne modne majice, pidžame i spavaći program, zatim raznovrsni komplikovaniji modeli sa puno težim tehnološkim procesom izrade iz programa naše djelatnosti. Naša proizvodnja je uglavnom orjentisana prema "LOHN poslovima", a za domaće tržište proizvodimo reklamne majice t-shirt, polo majice, od izuzetno kvalitetnog uvoznog materijala, sa modnom markom ,,M&J FASHION”. Naša elastičnost i organizacijska sposobnost omogućava da možemo izvršiti manje i veće narudžbe s odličnom produktivnošću i jednakom brzinom, s ciljem da u potpunosti zadovoljimo sve zahtjeve naših partnera.

Kontakt

Brezik Laminci 27, Gradiška

Telefon: +387 (0)51 921 408
Faks: +387 (0)51 860 720

E - pošta: office@svetislavtex.com
Veb sajt: http://www.svetislavtex.com

PROJEKAT UNAPREĐENJA LOKALNOG RAZVOJA (GOLD)

Ova veb stranica je pripremljena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne agencije za razvoj i saradnju (Sida). Sadržaj ove veb stranice je isključiva odgovornost opštine Gradiška i ne odražava nužno stavove USAID-a, Sida-e ili vlada Sjedinjenih Američkih Država ili Švedske.